Čertík(N)oviny - 22 / 2002

 

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

uplynulý víkend sa zase niečo biliardového dialo, ale tentokrát to bude veľmi stručné, nakoľko naši hráči sa na významnom podujatí v Poľsku nezúčastnili z dôvodu pracovnej zaneprázdnenosti všetkých členov „A“ družstva. Namiesto Poľska sa potom narýchlo doplnilo do kalendára inak neplánované ďalšie kolo Alfa pohára vo Zvolene.

Výsledky :

3.-5. októbra, 3. kolo Best of East, Kielce, Poľsko

Na turnaji sa zúčastnilo 83 hráčov, z toho 3 hráči zo Slovenska. Tí hrali so striedavými úspechmi – Kučera skončil na 33. mieste, Páczer na 17. a najlepšie skončil René Daubner, ktorý tak isto ako na poslednom kole Best of East v Komárne prehral v osemfinále s neskorším víťazom – tentokrát to na rozdiel od Komárna to nebol Sandor Tot (ten bol v USA na Svetovom pohári, kde skončil tretí, keď porazil aj aktuálneho majstra sveta Stricklanda!!), ale Michal Lichodzejewski z Poľska. Jeho výhra, ale aj zaváhanie ďalších hráčov, najmä Babicu rozhodlo, že Lichodzejewski sa stal aj historicky prvým celkovým víťazom Best of East.

Viac nájdete na stránkach Poľského biliardového zväzu www.bilard-sport.pl

 

6. októbra, 8. kolo Alfa pohára, Zvolen

Na turnaji sa zúčastnilo 26 hráčov, za BK Kanianka iba 3 hráči – Romanovia Havier a Čertík a Miro Mokrý.

 

Výsledky:

  1. Havier
  2. Máchal
  3. Čertík
  4. Thoan.

V celkovom priebežnom poradí vedie stále Roman Havier s veľkým náskokom pred Romanom Čertíkom.

 

Ďalší program :

Ďalší víkend je opäť bohatý na biliard – v sobotu 12.10. sa uskutoční 5.kolo Slovenského pohára v zrekonštruovanej herni BAJKAL v Bratislave, kde je 16 špičkových stolov Brunswick. No a v nedeľu 13.10. sa uskutoční 7. kolo biliardových hier v Kanianke – otvorený turnaj, neregistrovaní hráči + snookrová liga. Začiatok tradične o 10.00 v herni na Novej ulici. Všetkých srdečne pozývame.

 

S pozdravom

Roman ČERTÍK,

predseda BK Kanianka