Čertík(N)oviny - 4 / 2002

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

uplynulý víkend sa začal Kaniansky pohár 2002 (turnaj otvorený pre všetkých hráčov), v rámci ktorého prebieha aj 2. ročník Kanianskeho pohára neregistrovaných hráčov. Paralelne s týmto turnajom sa odohralo aj 1. kolo snookrovej ligy. Úvod turnaja spestril ukážkou svojho umenia p. Roman Havier, dvojnásobný majster Slovenska v atraktívnej biliardovej disciplíne, v trikových úderoch. A nakoniec ukazoval svoje umenie vlastne celý deň, lebo vyhral obidve disciplíny a v snookri ešte aj urobil break dňa (48).

Poďme k samotným turnajom.

Na 1.kole Kanianskeho pohára sa zúčastnilo 23 hráčov, z toho 4 registrovaní hráči BK Kanianka, zvyšok tvorili neregistrovaní hráči. Na turnaji sa zúčastnili aj hráči zo Zvolena, dokonca aj z Hriňovej. Do semifinále sa dostali práve 4 registrovaní hráči a dosiahli nasledovné výsledky

Čertík – Sľuka 7:2

Jantoška – Havier 3:7

o 3. miesto

Sľuka – Jantoška 7:4

Finále

Čertík – Havier 4:7

 

Výsledky:

1. Havier

2. Čertík

3. Sľuka

4. Jantoška

 

Najlepší neregistrovaní hráči:

Mokrý (Prievidza) a Hukel (až z ďalekej Hriňovej)

 

Na 1. kole snookrovej ligy sa zúčastnilo 10 hráčov.

Poradie:

 

1. Havier

2. Sľuka

3. Hukel

4. Mokrý

 

Ďalšie turnaje v Kanianke budú 3.3.2002

 

Ďalší program:

Tento týždeň bude tiež bohatý na biliardové udalosti – v stredu 6.2. začne v Bratislave veľký medzinárodný turnaj MISTANO cup Slovakia a v sobotu bude aj druhé kolo ligových súťaží – BK Kanianka „A“ v Extralige bude hostiť SATURNUS Komárno a prvoligové „B“ družstvo cestuje do Sučian, kde sa stretne s miestnym družstvom BK OREA.

 

A to je na dnes všetko.

S pozdravom,

Roman ČERTÍK,

predseda BK Kanianka