31.5.2003 - Kelt Cup Seniori - hra č.9, BoBi MARTIN

Tradičné stretnutie seniorov sa uskutočnilo v biliardovo-bowlingovom klube BoBi MARTIN.

Popri biliardovom turnaji sa uskutočnil aj bowlingový. Jeho výsledky neuvádzam, spomeniem len, že seniori boli džentlmeni a nechali vyhrať jedinú prítomnú dámu - miestnu barmanku.

Neľútostné biliardové boje sa odohrávali na dvoch stoloch. V prvom kole sa domáci pán Ľubo LOŠÁK nezachoval voči minuloročnému seniorskému majstrovi v 9-ke Ivanovi KOREŇOVI vôbec pohostinne a bez rešpektu ho sfúkol 5 : 0.

Napínavých zápasov bolo hodne, atmosféra bola napätá, ale duch fair play jednoznačne vládol celému turnaju.

Moje výkony boli ako býva tradíciou na seniorských zápoleniach nič moc (na ktorých turnajoch to vlastne hrám dobre ?), s neskorším víťazom MOZESOM som prehrával 1 : 4, dotiahol som na 4 : 4 a nedohral záverečné ľahké 3 gule... Potom s KOREŇOM zasa vediem 3 : 0 a 4 : 1 a zrazu je to 4 : 5, čo už k tomu dodať ...

Čierny kôň turnaja Jožo LOVRANT mal síce slabší začiatok - zdolal som ho 5 : 1, ale potom sa rozbehol a len v závere ho zastavil dobre hrajúci "generál" Ľubo LOŠÁK, ktorý potom v napínavom finále podľahol veľmi dobre hrajúcemu Demesovi MOZESOVI.

 

Tu môžete obdivovať vyzretých biliardových matadorov.

 

Celkové poradie :

1. MOZES

2. LOŠÁK

3. LOVRANT

4. KOREŇ

5. - 6. MAŽÁRI

5. - 6. ZOBÁK

7. - 8. ŠRÁMEK

7. - 8. ŠTULAJTER

9. BILLICH

 

Na záver sme skonštatovali, že napriek horúcemu dňu strávenému v herni, boli všetci spokojní a už sa tešíme na ďalšie stretnutie seniorov na jeseň.

 

Svoje dojmy zaznamenal,

Braňo MAŽÁRI