Čertík(N)oviny - 28 / 2006

 

Zdravím všetkých priaznivcov biliardu,

po dovolenke sa to nejako z udalosťami v biliardovom svete nejako rozbehlo, a keďže som bol 2 týždne mimo, nestíham to všetko podrobne popísať. Takže v tomto spravodaji sa pokúsim aspoň stručne popísať, čo sa udialo od toho posledného – u nás doma aj vo svete. Mimochodom, v poslednej dobe ma akosi opúšťa pri písaní inšpirácia, takže prepáčte, ak to bude nezaujímavé.

5. kolo Slovenského pohára, 30.9.2006, Ružomberok, 39 hráčov, 2 KO skrátené od 16, striedavý rozstrel

V peknej herni dýchajúcej novotou sa zišla dobrá konkurencia – chýbal hádam len väčší počet stolov – 5 je na toľko hráčov dosť málo. Hralo sa síce do menej, ale aj tak bol z toho nakoniec maratón do neskorých nočných hodín. Ešte k stolom – 2 boli veľmi dobré, s novým plátnom, ostatné 3 boli veľmi rýchle, a na tomto „klzisku“ mali aj skúsení „korčuliari“ čo robiť, aby uchránili svoju bielu partnerku od pádov,  napriek tomu sa však niektorí odhodlali aj k skokom J. Poďme však k priebehu.

prvých kolách na vyhranej strane zo zaujímavejších zápasov vyberiem aspoň jeden, ktorý ozaj stál za to – po dlhom čase sa na turnaji objavivší bývalý špičkový hráč a slovenský reprezentant Michač sa stretol s Petrovicsom, súčasnou rebríčkovou dvojkou a mnohonásobným Majstrom Slovenska. Michač hral výborne a nechýbalo veľa k tomu, aby Petrovicsa porazil - viedol 5:4 a mal dve veľké šance (za stavu 5.4 a potom aj v rozhodujúcej hre), ani jednu však nevyužil – a z črtajúcej sa výhry bola trpká prehra.

Na prehranej strane potom rozladený Michač nezopakoval svoj výborný výkon proti Petrovicsovi a celkom nečakane prehral s Tkáčom 4:5.  Ďalších 4:5 sa zrodilo v zápase Mažári-Lukáč – Lukáč zápas zakončil trojitým „odpichnutým“ véčkom do strednej jamky... Do tretice – Ryba porazil domáceho Moravčíka tiež 5:4, keď otočil z 0:4.

O postup z vyhranej strany sa Klobučník potrápil s mladým Koniarom, ale nakoniec vyhral 6:5, druhý žiacky reprezentant Domján ml. porazil Henca 6:4, v seniorskom zápase Mózes hladko zdolal Haviera 6:2, rovnakým výsledkom si Leitman poradil v klubovom derby s Čertíkom, Polách dal kanára Belovi, Gyurky zdolal Cimbalíka 6:4, Kučera zdolal Olivera Struhára 6:2 a Petrovics Drobného 6:0.

Z prehranej strany postúpili Blaško, ktorý zdolal Drobného 6:0, Oliver Struhár po výhre 6:2 s Makovickým, Kršek zdolal Cimbalíka 6:4, Bela Lukáča rovnakým výsledkom, do tretice 6:4 vyhral aj Čertík s Tkáčom (otáčal z 1:4), ešte raz  6:4 Havier s Rybom (z 1:3), Valach zdolal Henca 6:5, a nakoniec ešte raz 6:4 v zápase Koniar-Fuka.

osemfinále si Koniar opäť vytiahol Klobučníka a tentoraz mu kládol menší odpor – 7:3. To Domján ml. sa s Havierom veľmi nemaznal, vôbec nehľadiac na vekový rozdiel urobil s Havierom krátky proces – 7:1. Druhý senior Mozes bol úspešnejší – vyhral 7:3 s Oliverom Struhárom. Leitman zdolal rovnakým rozdielom Belu a do tretice 7:3 aj Polách Valacha. Gyurky zdolal Blaška 7:4, rovnako tak Kučera Čertíka. No a Petrovics nadelil Kršekovi kanára.

Vo štvrťfinále Klobučník hladko zdolal Domjána 7:2, ostatné zápasy boli vyrovnanejšie. Aj keď Leitman s Mozesom prehrával už 2:6, nakoniec z toho bola dráma do poslednej gule. Mozes totiž nevyužil pár šancí, ktoré mal (napr. mečbalová deviatka za stavu 6:5 bola z kategórie ľahkých) a nakoniec ho Leitman za stavu 6:6 vyfauloval. Ďalší plný počet hier sa hral medzi Poláchom a Gyurkym, Polách napriek vedeniu 6:4 nakoniec ťahal prekvapivo za kratší koniec – a Gyurky tak po minulom Slovenskom pohári, kde po  postupnom vyradení Kučeru a Petrovicsa získal pohár, to podobným spôsobom (po vyradení hráča z 1.BC Komárno) dotiahol na pohár aj teraz. A v klubovom derby Kučera potrápil Petrovicsa, hral dobre najmä na začiatku zápasu, ale nakoniec vyhral Petrovics v pomere 7:5

semifinále Leitman v časovej tiesni vzdal za stavu 4:6 Klobučníkovi, a Petrovics zdolal Gyurkyho 7:5.

Vo finále Klobučník zdolal Petrovicsa 7:5, a nielenže vyhral už tretí SP po sebe, ale dostal sa aj do vedenie v klasifikácii Slovenského pohára (kde sa doteraz delil o 1. miesto s Petrovicsom) a zvýšil aj svoj náskok v celkovom rebríčku.

 

Extraliga družstiev

Rozbehli sa aj ligové súťaže, ich jesenná časť. Zatiaľ sa odohralo jedno neúplné kolo a pár dohrávok, vzhľadom na poodkladané zápasy je tabuľka neprehľadná, ale nejaké rysy už má. Čo sa stručne udialo – družstvá z opačných koncov tabuľky Trenčín a Trnava začali jesennú časť presne v opačnom garde ako na jar – zatiaľ čo Trnava, po jari predposledná s bilanciou 1-6 oba svoje jesenné zápasy vyhrala a na barážové miesto má už náskok 2 body, Trenčín, po jari druhý s bilanciou 6-1 oba svoje zápasy prehral. Najprv s Trnavou 2:7 a potom aj s Kaniankou 3:6. A keďže Kanianka vyhrala aj dohrávku s Lavosom „B“, je priebežne na druhom mieste. Ešte k zápasu Trenčína s Kaniankou – napriek tomu, že Trenčín nastúpil oslabený o Daubnera a Vavra, v zostave s Tomšom a Balcárom, hral sa vyrovnaný a napínavý zápas až do poslednej chvíle. Najprv Kubán zdolal Sľuku 8:7, hoci Sľuka celý zápas viedol. Čertík sa potrápil s Balcárom, ktorý na začiatku urobil pár zbytočných chýb v koncovkách hier (0:4) a hoci mohutne doťahoval (5:6), už nedotiahol (5:8). Všetko mohlo byť úplne inak, keby Tomša dotiahol vynikajúco rozbehnutý zápas s Havierom do víťazného konca – Tomša viedol už 5:1 a do tohto stavu bolo všetko plne v jeho réžii – aj ten jediný bod uhral Havier tak, že Tomša schoval čiernu v priebehu hry (dokonca dal do tohto stavu kurózne 7 čiernych gulí – aj jednu z rozstrelu). Tomša viedol dokonca aj 7:4, za stavu 7:6 dal aj čiernu – lenže na rýchlych trenčianskych  stoloch sa do jamky došuchtala aj biela. A vzápätí Havier zahral čistú hru - 7:8. V hre č.9 Kubán naložil Čertíkovi 11:3 (bolo už 10:1) a keď Tomša porazil Sľuku 11:9 (po boji za stavu 9:9 Tomša vyhral hru a pridal eso), s hosťami to vyzeralo biedne. Najmä keď Havier prehrával s dobre hrajúcim Balcárom 1:4. V Extralige je však deviatka dosť dlhá a Havierovi sa zápas podarilo otočiť (11:5) – po deviatkach teda 3:3. V 14tkach sa hralo paralelne na 2 stoloch – Kubán vs. Havier a Balcár vs. Sľuka. V jednom momente boli na stoloch stavy 48:48 a 47:47. Na prvom potom Havier výrazne ušiel Kubánovi (asi o 30 bodov), ale Kubán začal doťahovať a nakoniec to bol on, kto mal víťazstvo na dosah. S 98 bodmi (Havier mal 96) si však nalepil bielu guľu na farebnú a ťažkú guľu nedal. Na otvorenom stole Havier potrebné 4 gule dohral. A keďže na vedľajšom stole nakoniec Sľuka predsa len porazil Balcára (100:87), v záverečnom súboji Tomšu s Čertíkom už o nič nešlo. Ale ako hostia vyhrali, tak mohli veru aj prehrať...

 

Zo sveta :

US OPEN

Minulý týždeň sa hral jeden s tradičných turnajov, US OPEN v hre č.9 – prvú cenu vo výške 40000 USD si odniesol nakoniec domáci hráč John Schmidt, známy pod prezývkou Mr. 400 (rozumej break v hre č.14/1), druhý bol Filipínec Rodolfo Luat (15000 USD), tretí bývalý víťaz tejto súťaže Gabe Owen. Inak obhajcovi z minulého roka Alexovi Pagulayanovi sa vôbec nedarilo a vypadol v skorých kolách. Ešte by som spomenul, že z rôznych dôvodov tentoraz chýbalo veľa známych mien – napr. Reyes, Bustamante, Orcullo, Hohmann, Souquet (poslední traja boli na World pool league vo Varšave), Ortmann a mnohí iní.

World pool league, Varšava, 6 pozvaných hráčov

Na tomto pozývacom turnaji triumfoval Filpínec Orcullo (20000 USD), pred Feijenom (10000 USD), tretí skončili Hohmann a Souquet (po 7000 USD), na piatom mieste domáci Babica a Pei-wei Chang (po 3000 USD). Viac detailov k obom akciám nájdete na www.azbilliards.com (v angličtine)

IPT, RENO, World 8 ball OPEN

Najlepšie dotovaný turnaj v histórii biliardu (víťaz bral 500000 USD, celkový fond bol 3 milióny) bol nesporne veľmi zaujímavý, ale pre nedostatok času a aj vzhľadom na to, že predsa len bol už pred dlhším časom, sa mu budeme venovať len stručne.

Najprv niekoľko informácii k samotnej organizácii IPT – na otváracom mítingu boli hráčom prezentované 2 veľmi závažné informácie – nasledujúci IPT turnaj, ktorý mal byť v Londýne, bol zrušený, na druhej strane, na poslednom turnaji Masters budú dvojnásobné finančné odmeny (oba turnaji boli plánované len pre IPT členov). Tou druhou je predaj IPT organizácie – zakladateľ Kevin Trudeau ju pridal miliardárovi Ho z Macaa – zostáva však 5 rokov v úlohe riaditeľa IPT.

Teraz k priebehu – šok sa zrodil už v prvom kole, keď zo svojej skupiny nepostúpil víťaz prvého IPT turnaja Hohmann – o postup prišiel celkom nečakane po prehre s Loree Jon Jones, ktorá mu zahrala 5 čistých a Hohmann nenašiel odpoveď. V druhom kole vypadol aj jeho finálový súper Manalo, aj ďalší z prvej šestky prvého turnaja Stalev. Z ďalších zaujímavostí:

·          Storma diskvalifikovali kvôli phenolickej špičke

·          Jasmin Ouschan hrala proti Stricklandovi, on bol pri stole pre zápasom skôr, keď prišla, pustil ju rozcvičiť sa, ona povedala, že nie a Strickland - aha, tak ty sa ani nepotrebuješ rozcvičiť (8:6 pre Stricklanda, bolo 5:6)

·          Jasmin nepostupila do 3. kola s bilanciou 6:3 (6 výhier, 3 prehry), podobne ešte ďalší 4 hráči, ale jednému sa podarilo prekĺznuť s bilanciou 4:5... Možnosti herného systému každý s každým sú naozaj široké...

·          Harimman za stavu 7:4 s Archerom potreboval hrať guľu zo stredu stola - tak sa vyzul, vyliezol na stôl a zahral ju, dohral hru a zápas vyhral. Archer mu nepodal ruku, čo Harriman okomentoval slovami, že ho Archer nerešpektuje. Na to mu Archer povedal, že to on nerešpektuje jeho, lebo lozí po stole ako opica... Na druhý deň chýbajúce pravidlo doplnili, lebo po stole lozili nielen Harrimann, ale aj ďalší, napr. aj cca 60-ročný Parica. Mohol to byť zaujímavý pohľad

·          Reyes vyhral jeden zo zápasov 8:0 za 24 minút...

·          Bustamante neprehral prvé 4 kolá ani jediný zápas (18 víťazstiev). V 5. kole však mal vo vyrovnanej skupine smolu, keď vyhral iba 2 z 5 zápasov a nepostúpil, napriek tomu, že takmer všetky ukazovatele mal najlepšie. Na postup potreboval ešte jednu výhru – z tých 3 prehier bola jedna 7:8, a jedna 6:8, keď za stavu 6.6 mu rozhodca pri hre hrabľami ponad inú guľu na svoju predposlednú farebnú zahlásil faul – súper (Alcaide)hru dohral a pridal čistú...

·          Pagulayan sa tešil z mimoriadneho výkonu – s Jungom prehrával už 0:7, zápas však otočil a vyhral 8:7...

 

Pre úplnosť aspoň tabuľka finálovej skupiny:

Do nej postúpili dvaja hráči, ktorí boli v šestke aj na prvom turnaji – Filpínci Orcullo a Reyes. Všimnite si, že Orcullo, skončil až piaty, hoci naložil tretiemu Immonenovi 8:0, keď zahral 7 čistých, a 7 čistých zahral aj Deuelovi. Zvyšok však prehral. Do finále postúpili celý turnaj dobre hrajúci Morris a Reyes.

Vo vyrovnanom finále, keď hráči mali problém s rozstrelom (nič nepadalo) sa rozhodlo až na konci. Reyes viedol 6:5, keď nedal čiernu, vzápätí po istote od Morrisa mal šancu znova, ale čiernu dal faulom – 6:6. Natešený Morris však dal z rozstrelu bielu a to bol jeho posledný úder – Reyes dohral a pridal čistú...

 

Inak zápasy IPT sa dajú pozerať priamo z ich stránky – treba sa stať len členom, ani to veľa nestojí – 25 USD štartovací poplatok a 6 USD mesačne. Členovia majú aj ďalšie výhody – všetko nájdete na stránke www.ipt.com

 

Kvalifikácie IPT pre kvalifikačný turnaj o 50 členských kariet na rok 2007

Hoci nasledujúci IPT turnaj je len pre členov IPT, opäť sa rozbehli kvalifikácie – na turnaj o členské karty 2007. Je ich k dispozícii 50 a veru je o čo hrať – IPT garantuje každému držiteľovi karty v roku 2007 100000 USD príjmu! Členov IPT je každý rok 150. Na rok 2007 sa tých 150 dostane nasledovným spôsobom:

·          100 kariet dostane automaticky 100 najlepšie zarábajúcich hráčov na IPT turnajoch v roku 2006 (bez ohľadu na to, či je alebo nie je členom IPT v roku 2006). Rebríček zárobkov nájdete na http://www.internationalpooltour.com/ipt_content/stats_rankings/default.asp

·          zvyšných 50 vznikne nasledovne – najprv sa zohrá 100 kvalifikácií po celom svete, z každej postúpia 2 hráči – takto teda bude 200 hráčov, ktorí sa zídu 12/12 v Las Vegas a zohrajú tam turnaj o 50 členských kariet IPT na rok 2007. Program kvalifikácií nájdete na http://internationalpooltour.com/ipt_content/event_qualifiers/na_06_open_default.asp

Štartovné na každú z týchto kvalifikácií je 2000 USD.

·          Pre tých, ktorí 2000 USD nemajú je ešte jedna možnosť – ísť na pred-kvalifikačný turnaj, kde je štartovné nižšie (určuje organizátor) – a víťaz dostane možnosť štartovať na jednej z tých 100 kvalifikácii (už len 70). Zoznam pred-kvalifikácií nájdete na http://internationalpooltour.com/ipt_content/event_qualifiers/pre_qualifiers.asp

Niektoré z nich sú relatívne blízko: Lampertheim, Germany

 

Niektoré kvalifikačné turnaje sa už odohrali, a je zaujímavé, že je na nich veľmi málo hráčov – najviac pri zbežnom pohľade bolo tuším 6, na niektorých boli dokonca len dvaja – čo znamená priamy postup do Las Vegas. Tu sú aspoň postupujúci, kompletné výsledky cez http://internationalpooltour.com/ipt_content/event_qualifiers/online_coverage.asp

 

 

Best of East, Slovensko, 16-17.9.2006, Komárno, 73 hráčov

Aj u nás sa hral významný turnaj, za odrieknuté kolo v Rumunsku sa u nás nakoniec hralo 4. kolo Best of East. Hralo sa v Komárne, nielen tradične v salóne Golden West, ale aj v presunutom a vynovenom Saturnuse aj novom klube Cactus. Účasť bola prekvapivo slabá – len 73 hráčov, zažili sme už aj cez stovku. Ani domáci sa veľmi nevytiahli – len 16 domácich hráčov, hoci SBiZ dotoval na naše pomery vysoké štartovné.

Hralo sa tradične prvé kolo v skupinách každý s každým do 5, prvý dvaja postupovali do 32ky, kde sa hralo už jednoduché KO. Do 32ky sa dostalo 5 našich – Polách, Kučera, Čertík a žiacky reprezentanti Domján s Koniarom. V 32ke mali 3 naši ťažký žreb – Kučera prehral so Sandorom Totom (bývalým ME, teraz už člen IPT na rok 2007) po vyrovnanom boji 5:7, Koniar sa stretol so strieborným medailistom z ME Kaplanom a prehral 3:7, Polách prehral s vynikajúcim Gavenčiakom 4:7. Domján mal za súpera mladého maďarského hráča Pielara, a hoci sa zo začiatku držal, nakoniec prehral. Jediným postupujúcim z našich hráčov tak bol napokon Čertík, ktorý využil priaznivý žreb, keď sa mu ušiel jeden z menej známych Poliakov Jarno, ktorého zdolal 7:4. V 16tke na druhý deň sa potom Čertík stretol s výborne hrajúcim Kaplanom, ktorý mu naložil 7:1 a od štvrťfinále tak bol turnaj bez našich zástupcov.

 

Tu je pavúk od štvrťfinále :

 

 

1/4 finału

 

1/2 finału

 

Finał

 

 

 

Michal Gavenciak

7

Georgely Pieler

3

 

 

 

 

 

Michal Gavenciak

9

Karol Skowerski

4

 

 

 

 

 

 

 

Karol Skowerski

7

Hubert Łopotko

3

 

 

 

 

Michal Gavenciak

9

Mariusz Roter

2

 

 

 

 

 

Tomasz Kapłan

6

Istvan Raki

7

 

 

 

 

 

 

Istvan Raki

4

Mariusz Roter

9

 

 

 

 

 

Mariusz Roter

7

Sandor Tot

5

 

 

 

 

Gratulujem Michalovi Gavenčiakovi k ďalšiemu veľmi dobrému výsledku – tohto roku mu to naozaj ide (mimo iných štvrťfinále na Eurotoure v Prahe, aj na MS dvojíc)

V celkovom poradí jasne vedú Poliaci – Babicovu prehru v 16tke nevyužili jeho prenasledovatelia, Kaplan s Lopotkom prehrali o kolo neskúr, Trajdos dokonca vypadol ešte skôr. Pred posledným kolom to má teda najlepšie rozbehnuté na víťazstvo práve Babica.

 

1

Babica

Radosław

Poland

PL

19

40

22

19

0

100

2

Kapłan

Tomasz

Poland

PL

32

16

22

22

0

92

3

Łopotko

Hubert

Poland

PL

13

22

32

22

0

89

4

Trajdos

Wojciech

Poland

PL

40

16

16

16

0

88

5

Ewald

Adam

Poland

PL

19

25

22

19

0

85

6

Roter

Mariusz

Poland

PL

22

13

16

32

0

83

7

Jędrzejczak

Dawid

Poland

PL

16

19

25

19

0

79

8

Turkowski

Michał

Poland

PL

25

16

16

19

0

76

 

Zachar

Robert

Poland

PL

16

22

19

19

0

76

10

Melkonian

Babken

Armenia

ARM

13

0

40

16

0

69

 

Eurotour, 21.-23.9.2006, Weert Holandsko

Toto už nechám naozaj bez komentára, prikladám len výsledky od poslednej 32ky...

Final

NR

Date

Time

T

Match

SE31

23.09.2006

20:00

1

Lely, Alex

NED

10

vs

8

GER

Ortmann, Oliver

Semi Finals

NR

Date

Time

T

Match

SE29

23.09.2006

16:30

1

Alcoberro, David

ESP

5

vs

10

NED

Lely, Alex

SE30

23.09.2006

18:00

1

Engert, Thomas

GER

8

vs

10

GER

Ortmann, Oliver

Quarter Finals

NR

Date

Time

T

Match

SE25

23.09.2006

14:30

4

Lotfy, Bahram

DEN

6

vs

10

ESP

Alcoberro, David

SE26

23.09.2006

14:30

7

Dabovic, Dejan

AUT

7

vs

10

NED

Lely, Alex

SE27

23.09.2006

14:30

5

Berg van den, Nick

NED

8

vs

10

GER

Engert, Thomas

SE28

23.09.2006

14:30

1

Ortmann, Oliver

GER

10

vs

5

NED

Feijen, Niels

Single Elimination - Last 16

NR

Date

Time

T

Match

SE17

23.09.2006

12:30

6

Lotfy, Bahram

DEN

10

vs

9

GBR

Boyes, Karl

SE18

23.09.2006

12:30

5

Alcoberro, David

ESP

10

vs

4

ESP

Lopez, David

SE19

23.09.2006

12:30

4

Dabovic, Dejan

AUT

10

vs

8

POL

Kaplan, Thomasz

SE20

23.09.2006

12:30

8

Schmidt, Michael

GER

5

vs

10

NED

Lely, Alex

SE21

23.09.2006

12:30

10

Berg van den, Nick

NED

10

vs

8

MLT

Drago, Tony

SE22

23.09.2006

12:30

7

Engert, Thomas

GER

10

vs

5

GBR

Osborne, Craig

SE23

23.09.2006

12:30

9

Ortmann, Oliver

GER

10

vs

8

SUI

Tschudi, Marco

SE24

23.09.2006

12:30

1

Stojanovic, Philipp

CRO

3

vs

10

NED

Feijen, Niels

Single Elimination - Last 32

NR

Date

Time

T

Match

SE01

23.09.2006

11:00

15

Fulcher, Jonni

SUI

3

vs

10

DEN

Lotfy, Bahram

SE02

23.09.2006

11:00

16

Reimering, Christian

GER

8

vs

10

GBR

Boyes, Karl

SE03

23.09.2006

11:00

25

Alcoberro, David

ESP

10

vs

3

NED

Martens, Marcel

SE04

23.09.2006

11:00

24

Lopez, David

ESP

10

vs

3

AUT

Kempter, Martin

SE05

23.09.2006

11:00

23

Llanos, Gorge

ARG

5

vs

10

AUT

Dabovic, Dejan

SE06

23.09.2006

11:00

22

Kaplan, Thomasz

POL

10

vs

8

GBR

Peach, Daryl

SE07

23.09.2006

11:00

2

Uzzell, Kevin

GBR

6

vs

10

GER

Schmidt, Michael

SE08

23.09.2006

11:00

7

Hybler, Roman

CZE

6

vs

10

NED

Lely, Alex

SE09

23.09.2006

11:00

8

Berg van den, Nick

NED

10

vs

7

ESP

Alcaide, David

SE10

23.09.2006

11:00

1

Drago, Tony

MLT

10

vs

6

SCG

Tot, Sandor

SE11

23.09.2006

11:00

4

Babica, Radoslaw

POL

5

vs

10

GER

Engert, Thomas

SE12

23.09.2006

11:00

3

Osborne, Craig

GBR

10

vs

9

GER

Stolka, Harald

SE13

23.09.2006

11:00

10

Ortmann, Oliver

GER

10

vs

7

GER

Souquet, Ralf

SE14

23.09.2006

11:00

5

Tschudi, Marco

SUI

10

vs

8

ITA

Petroni, Fabio

SE15

23.09.2006

11:00

6

Facquet, Vincent

FRA

4

vs

10

CRO

Stojanovic, Philipp

SE16

23.09.2006

11:00

9

Muratore, Bruno

ITA

5

vs

10

NED

Feijen, Niels

 

... a celkové poradie :

Actual Euro-Tour Ranking

1

ENGERT Thomas

GER

2790

2

VAN DEN BERG Nick

NED

2490

3

MAJID Imran

GBR

2370

4

ORTMANN Oliver

GER

2245

5

REIMERING Christian

GER

2180

6

FEIJEN Niels

NED

2145

7

LELY Alex

NED

1845

8

ALCAIDE David

ESP

1825

9

CHAMAT Marcus

SWE

1825

10

STOLKA Harald

GER

1790

11

UZZELL Kevin

GBR

1785

12

PEACH Daryl

GBR

1775

13

SOUQUET Ralf

GER

1750

14

PETRONI Fabio

ITA

1745

15

PAURITSCH Sven

GER

1730

16

TSCHUDI Marco

SUI

1725

 

Ďalší program :

Cez tento víkend je na programe valné zhromaždenie SBiZ, v zahraničí sa hrá Eurotour vo Švajčiarsku aj ďalších 10 kvalifikácií IPT. Na budúci týždeň v sobotu 14.10. sú na programe ligové súťaže, v nedeľu 15.10. je potom ďalšiekolo ALFA pohára vo Zvolene

 

S pozdravom,

Roman ČERTÍK,

predseda BK Kanianka